Neem contact op

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? U kunt ze aan ons sturen via het contactformulier. U kunt ons ook bellen op 088 - 1800 600.

Contactformulier


Onze posten op de kaart

Zwijndrecht
Bootjessteeg 85
3331 HA Zwijndrecht
Klaaswaal
Molendijk 57
3286 BG Klaaswaal
Papendrecht
Vliedberg 2
3356 GA Papendrecht
Streefkerk
Middenpolderweg 63B
2959 LB Streefkerk
Dordrecht
Romboutslaan 101
3312 KP Dordrecht
Schelluinen
Sportlaan 7
4209 AX Schelluinen

Onze posten in vogelvlucht

Ons verzorgingsgebied is groot en langgerekt. De uiteinden - Dalem in het oosten, Goudswaard in het westen - zijn hemelsbreed ruim 50 kilometer van elkaar verwijderd. De drukke en dichtbevolkte Drechtsteden liggen daar midden tussen. Elk adres moeten we binnen een kwartier kunnen bereiken. Onze twintig ambulances staan daarom strategisch verdeeld over zeven uitrukposten. Ambulancechauffeur Eric IJdo maakte deze prachtige 'vogelvlucht' langs de ambulanceposten van Zuid-Holland Zuid én ons Trainingscentrum.

Leveringsvoorwaarden & Privacyverklaring

Wilt u meer weten over de wederzijdse rechten en plichten bij het verlenen en ontvangen van ambulancezorg? Klik dan hier om de Algemene Leveringsvoorwaarden Ambulancezorg in te zien.

Wilt u weten hoe wij omgaan met persoonsgegevens die in het kader van de werkzaamheden en dienstverlening worden verwerkt? Klik dan hier om onze Privacyverklaring in te zien.