Troostberen zijn bijna op, helpt u ons mee?

UPDATE 19 april: Wegens overweldigende respons hebben wij de oproep om te doneren ingetrokken! Donateurs, ontzettend bedankt voor de hartverwarmende vrijgevigheid! U ontvangt nader bericht via de mail.

_____________

Een beer biedt vaak de beste zorg, daarom zoeken wij sponsors!

Om troost en afleiding te geven aan onze jongste patiënten, hebben onze ambulances altijd een expert aan boord: een ‘Good Bear’. Deze knuffel is speciaal voor zorg- en hulpdiensten ontworpen. Zieke of gewonde kinderen zijn meestal meer op hun gemak zodra ze de zachte beer in handen krijgen. Het vergemakkelijkt vaak zelfs de behandeling. De patiënt mag de beer houden. Vaak wordt het een vriend voor het leven.

Helaas vergoeden de zorgverzekeraars geen beren. Daarom zijn we blij dat de knuffels regelmatig aan ons worden geschonken door bedrijven uit de regio. Na de laatste campagne in het najaar van 2017 werden we blij verrast met de onwaarschijnlijke hoeveelheid van 4272 nieuwe beren. Hier kunnen we járen mee vooruit, zeiden we toen. En dat was ook zo. Maar nu zijn de laatste dozen in zicht. Daarom vragen we weer de steun van het bedrijfsleven!

Bent u, of kent u, een regionale ondernemer of stichting/vereniging die door kleinschalige sponsoring iets moois wil doen voor kinderen uit de eigen regio, op een kwetsbaar en belangrijk moment?

Hoe werkt het?
Een doos à 24 troostberen ‘Good Bear Classic’ kost 104,40 euro. Donateurs kunnen via info@ravzhz.nl aan ons laten weten hoeveel (hele) dozen zij willen schenken. Stichting Good Bears Nederland factureert vervolgens aan de schenker (zonder BTW) en levert na betaling de beren aan ons. Particulieren kunnen in principe ook schenken, via dezelfde route, maar de minimum afname is één doos. Losse beren leveren namelijk (te) veel administratie op.

Wij hopen dat het opnieuw stormloopt! Graag ontvangen we over een tijdje weer alle gulle gevers op een van onze ambulanceposten voor een feestelijke overhandiging, net zoals in 2017.

Toekomstige sponsors, alvast heel veel dank namens alle jonge patiëntjes! ??

troostbeer ambu