Rondje Nederland op de fiets voor Hersenstichting

Onze negen collega’s die het avontuur ‘Cycling for Brains’ zijn aangegaan, zitten sinds vanochtend half acht stevig op de fiets. Gevolgd door een ploeg van nog eens zoveel collega’s voor de verzorging, begeleiding, catering en navigatie. De eerste etappe van 192 kilometer brengt hen vandaag via het Hellegatsplein langs Steenbergen, Oudenbosch, Waalwijk en Den Bosch naar Eindhoven. Iedereen is vrolijk en het weer is prachtig.

In de twee laatstgenoemde  plaatsen stoppen ze vandaag bij de hoofdkantoren van de betreffende ambulanceregio’s. Uiteindelijk doen er achttien van onze collega-diensten in het land met de actie mee, door de ploeg te ontvangen en daarbij het resultaat bekend te maken van hun eigen stukje fondsenwerving voor de Hersenstichting. Lees hier waarom het team zich voor dat doel inzet.

Morgen staat de etappe Valkenswaard – Arnhem op de agenda (204 kilometer); woensdag Arnhem – Almelo (204 kilometer); donderdag Gorssel – Heeg (212 kilometer); en vrijdag Heeg – Zwijndrecht (220 kilometer). Wilt u het doel en de tocht ook steunen? Ga dan hier naar de actiepagina van Cycling for Brains!

Een mooie sfeerreportage over het vertrek vanuit ons eigen hoofdkantoor in Zwijndrecht is hier te vinden.

Veel dank aan de sponsors die de tocht mede mogelijk maken, zodat de opbrengst helemaal naar de Hersenstichting kan: Vandeputte Medical, CityGIS, Garsthagen Woning en Projectstoffering, Intus Workforce Solutions, van Dongen installateurs, Van Wijngaarden elektrotechniek b.v., Beatrixziekenhuis Gorinchem, Albert Schweitzer ziekenhuis, Stayokay Gorssel/Arnhem/Heeg, Harba Lorifa, AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond-Bios Groep, Van Der Valk Hotel Harderwijk, NGPC en Ventinova.