Plaats uw bedankje

De laatste bedankjes

Hieronder kunt u bedankjes lezen die eerder door onze patiënten zijn geplaatst. Wilt u ook een reactie sturen die iedereen mag zien? Klik dan op 'Plaats uw bedankje'. Alvast bedankt voor uw bedankjes!

Het betreft: A2 AMBU 17112 Groeneweg 2661KX Bergschenhoek BERGHK bon 18250. Ik wil graag de ambulanceverplegers bedanken voor hun vriendelijk en adequate hulp bij mijn vader. Jullie zijn erg tof. Vooral zo blijven.

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid: 

Beste Richard, 

Heel hartelijk dank voor de mooie woorden! Het bedankje is voor de collega’s van de Ambulancedienst Rotterdam Rijnmond, maar het mag hier natuurlijk gewoon blijven staan. Een spoedig herstel gewenst!

Richard Hoek

Fijn geholpen door Johan en Stefan,
Gerustgesteld en plan van aanpak gemaakt.
Nogmaals bedankt heren.

Max Vlasblom

Geweldige services goed geholpen harstikke goed geregeld
Aj je to

Aart Van duijn

Op 9 november ben ik in huis gevallen rond 10.30. Graag wilde ik de 2 broeders dank zeggen voor hun geweldige hulp en vriendelijkheid. Helaas weet ik hun naam niet maar ik ben ze dankbaar.
Met vriendelijk groet
Petra Swaan.

Petra Swaan

Voor de 2de maal hebben jullie mijn leven gered . Woorden schieten te kort.
Helaas kon ik jullie niet ter plekke bedanken.
Steeds als ik jullie zie rijden denk ik: bedankt en zeg ik steeds: daar rijden mijn redders

Nel Boor

Donny en Edgar, enerverende rit en momenten. Bedankt hiervoor! Helemaal toen Doony 3 dagen me opnieuw dezelve soort rit vervoerde!!
Toppers zulke goede heren!!

🤗👍😘😷

Johanna DG

Jan en Edgar, bedankt voor de enerverende rit, de gezellige praatjes tussendoor.
Hoop gebeurd voor mij, maar bedankt in ieder geval en wie weet tot ziens in t ASZ.

Impulieveling De vrijwilliger

Beste ambu broeders, ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor het adequate handelen en de snelheid waarmee ik in het ziekenhuis was. Dank.

Jolanda Geluk

Beste ambulance personeel, bedankt voor degene die mij woensdag opgehaald hebben bij de Trekpleister in Papendrecht. Het gaat gelukkig weer goed met mij en jullie waren er snel bij nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen 👍Janny Prins

Janny Prins

Beste ambulance broeder heel erg bedankt voor u goede zorg gister rond half 3 werd ík aangereden op de vossenschanslaan in woerden. Ik weet er zelf niet veel meer van maar wil u echt enorm bedanken.❤️

Johan Geelen