Plaats uw bedankje

De laatste bedankjes

Hieronder kunt u bedankjes lezen die eerder door onze patiënten zijn geplaatst. Wilt u ook een reactie sturen die iedereen mag zien? Klik dan op 'Plaats uw bedankje'. Alvast bedankt voor uw bedankjes!

Gisteren 0900 politie gebeld omdat ik de trap niet op durfde met mijn peuter ivm invloed morfine. Deze heeft mij doorverbonden met de meldkamer om te kijken welke auto in de buurt was. In dit geval de ambulance.

Er was een onwijs vriendelijke meneer (die overigens al eerder tijdens een pijn aanval heeft geholpen) Deze meneer heeft mijn slapende peuter 7 trappen op gedragen zodat ik beide leuningen vast kon houden. Vervolgens heeft hij mijn dochter op bed gelegd en heel lief omgekleed omdat rok en legging natuurlijk veel te warm was.

Ondanks dat het geen spoed was zijn ze wel gekomen. Ze hebben ervoor gezorgd dat mijn dochter veilig boven kwam. Dankjewel! Deze meneer verdient een bos bloemen!

Tatiana de Groot

Bij deze wil ik de twee ambulancemedewerkers hartelijk bedanken die mij vandaag hielpen en bijstonden terwijl ik op bed lag te creperen van de buikpijn.
De twee mannen hadden ontzettend veel geduld en rust met en in de situatie. Ze zijn pas weg gegaan nadat alles netjes afgerond was en bij mij de buikpijn aan het wegzakken was nadat ik medicatie toegediend kreeg van hen.
Door jullie professionaliteit voelde ik dat ik me niet hoefde te schamen en ik voelde me veilig. Ik kijk terug op de situatie alsof er twee engelen het huis betreden en de pijn komen wegnemen.

Dank jullie wel en een hartelijke groet. =)

Mariam /

  1. Lieve mensen van Ambu ZHZ ! bedankt voor jullie hulp vandaag.
    Voor jullie waarschijnlijk dagelijkse kost maar voor ons zijn mensen zoals jullie goud waard
    ” emile & simon ” als we het goed hebben onthouden 😋 dankbaar dat mensen zoals jullie er zijn.
    Echt chapeau dat mag , vinden wij zeker gezegd worden 👍🏻
    💋 lieve groet Fam Zuur ” warbie “

Danique & Teunie Warbie / Zuur

Op 1 januari, was ik gevallen met de fiets en werd in Sliedrecht (Vogelenzang) door de Ambulance opgehaald en naar Erasmus MC Rotterdam gebracht. De bestuurder Dick (meen ik mij te herinneren, excuus als dit niet zo is) en Anne die naast mij bleef zitten, zal ik nooit vergeten. De vakkundigheid om mij (achteraf met gebroken schouder) overeind te helpen, pijnmedicatie en toch humor en rust, zijn onvergetelijk. Ik ben hen intens dankbaar. Anne, wat een fantastisch lieve man ben jij en zo geknipt voor dit vak. De breuk zal vast herstellen en dan vergeet ik dit weer. Maar de mensen die mij op straat vonden en opvingen, de lieve mensen van de ambulance, eerste hulp en ziekenhuis, vergeet ik nooit meer. Mijn liefdevolle dank en respect voor uw werk x

Miranda Stierman

Op 1 oktober om 1:54 heeft mijn vrouw haar 13e reanimatie gekregen , ik heb eerst 9 minuten zelf moeten reanimeren voordat de ambulances en brandweer kwamen. De dame van 112 heeft mij geweldig bijgestaan op momenten dat ik even in paniek raakte , 9 minuten is voor een ambulance heel snel om er te zijn maar voor mij duurde het een eeuwigheid.
Personeel van beide ambulances 1 uit Klaaswaal en 1 uit dordt waren zeer vriendelijk, vakbekwaam en betrokken.
Na 6 minuten reanimeren middels Lucas kreeg mijn vrouw eindelijk eigen Hartritme
Terug naar Ikazia waar zij vorig ook al 11 maanden op de IC heeft gelegen, daar raakte zij in coma.
Ik liep dagen met een paar voor mij hele belangrijke vragen en na 5 dagen kwamen Joyce en haar collega toevallig weer op de IC en vroegen naar ons. Wat vond ik dat fijn want zij konden mijn grote ontbrekende puzzelstuk invullen!
Dit zou bijna een standaardprocedure moeten zijn dat ambu personeel even een klein belletje plegen met de naast betrokkenen omdat die innzo’n traumatische ervaring zitten dat ze dingen niet meer weten.
Nogmaals complimenten voor het hele team
Liefs en groetjes van Simone en Rene Wouters
Mijnsheerenland

Rene Wouters

bij deze wil ik (na een paar weken) het ambulance personeel bedanken die mijn vriend zo snel en goed hebben geholpen bij het trauma ongeval op 10 augustus in Nieuwkoop waarbij hij onder een machine kwam. hij komt over een week weer thuis uit revalidatie na 3 maanden ziekenhuis en allerlei operaties en ik ben zo dankbaar dat hij er nog is. en ik dacht ineens dat ik jullie ook dankbaar ben voor de adequate hulp voor het snel handelen en hem naar Leiden brengen. namens zijn vriendin en aanstaande moeder van ons kindje :heel erg bedankt.. groetjes van silke

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid: 
Beste Silke, 
Je bedankje gaan we doorzetten naar onze collega’s van Hollands Midden, maar ook wij vinden het fijn om te horen dat het goed is afgelopen! We wensen je vriend een voorspoedig herstel en jullie heel veel geluk samen in de komende bijzondere tijd.

silke draad

Vanmiddag 4 oktober 2018 is mijn dochter ter hoogte van Geervliet in de bus gevallen, waardoor haar knieschijf aan de zijkant van haar been kwam. De drie medewerkers van de ambulance die haar geholpen hebben waren superlief en aardig. Alles gaat zo snel dat een bedankje er bijna bij inschiet.
Ik hoop dat het ze via deze weg nogmaals bereikt.
Dankjewel voor de lieve zorgen!

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid:

Beste Joy,

Dat hebben onze collega’s van de regio Rotterdam-Rijnmond heel graag gedaan! We gaan het bedankje aan hen doorzetten. Veel sterkte met de knie gewenst!

Joy van der Walle

Beste ambulancebroeders die mij op 04-07 in de middag thuis af hebben gezet na een epileptische aanval op de Breestraat/Korevaarstraat in Leiden,

Niet alleen brachten jullie mij thuis, maar ook nog eens mijn fiets! Mijn moeder was snel bij me nadat jullie waren vertrokken, en ik heb daarna lekker geslapen. Mijn zoektocht naar een leuke, kleurrijke fietshelm is zelfs ook al begonnen!

Ik ben jullie zo ongelooflijk dankbaar!! Jullie hebben echt een heel nobel beroep uitgekozen. Dank jullie wel!!!

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid: 

Beste Lisette, 

Wat fijn dat je de hulp zo positief ervaren hebt en dat het weer beter gaat! In Leiden ben je geholpen door onze collega’s van de Ambulancedienst Hollands Midden. Wij gaan dit compliment aan hen doorgeven. Maar het mag hier natuurlijk gewoon blijven staan, we zijn in ons werk immers één familie. Alle goeds gewenst!

Lisette de Schipper

Gisteren 31 mei 2018, werd ik thuis heel goed geholpen maar in de ambulance zat een attente chauffeur die mijn vrouw, die achter ons reed, ging vertellen waarom ze even moesten stoppen. De broeder bij mij zag iets op het ecg waarvoor hij een compliment kreeg van de cardioloog op de SEH.ze zei dat heb je heel goed opgemerkt. Je hebt deze vrouw haar leven gered. Want daardoor werd ik met spoed naar de dotterafdeling gebracht met een zwaar hartinfarct. Ik werd direct geklapt en gedotterd. Ik ben hen oneindig dankbaar. Liefs Cisca en Rianne van Zundert

Cisca Van Zundert

Ik wil het ambulancepersoneel van ambulance 15-117 (als ik mij niet vergis) echt ontzettend bedanken voor het geruststellende optreden op zondag 11 maart bij de het vervoer naar het Bronovo ziekenhuis. De namen van deze kanjers weet ik gelukkig nog wel: Jelle, Jessica en Erwin. Onbegrijpelijk met wat een liefde deze 3 hun vak uitoefenen. Werkelijk heel bijzonder en indrukwekkend. Groet van Hanny en Wim Budel.

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid:

Beste Hanny en Wim,

Fijn dat jullie het zo ervaren hebben! Het betreft hier onze collega’s uit de regio Haaglanden. Wij gaan het compliment voor jullie doorzetten naar Den Haag en wensen jullie het beste!

 

Wim Budel