Plaats uw bedankje

De laatste bedankjes

Hieronder kunt u bedankjes lezen die eerder door onze patiënten zijn geplaatst. Wilt u ook een reactie sturen die iedereen mag zien? Klik dan op 'Plaats uw bedankje'. Alvast bedankt voor uw bedankjes!

Op 9 november ben ik in huis gevallen rond 10.30. Graag wilde ik de 2 broeders dank zeggen voor hun geweldige hulp en vriendelijkheid. Helaas weet ik hun naam niet maar ik ben ze dankbaar.
Met vriendelijk groet
Petra Swaan.

Petra Swaan

Voor de 2de maal hebben jullie mijn leven gered . Woorden schieten te kort.
Helaas kon ik jullie niet ter plekke bedanken.
Steeds als ik jullie zie rijden denk ik: bedankt en zeg ik steeds: daar rijden mijn redders

Nel Boor

Donny en Edgar, enerverende rit en momenten. Bedankt hiervoor! Helemaal toen Doony 3 dagen me opnieuw dezelve soort rit vervoerde!!
Toppers zulke goede heren!!

🤗👍😘😷

Johanna DG

Jan en Edgar, bedankt voor de enerverende rit, de gezellige praatjes tussendoor.
Hoop gebeurd voor mij, maar bedankt in ieder geval en wie weet tot ziens in t ASZ.

Impulieveling De vrijwilliger

Beste ambu broeders, ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor het adequate handelen en de snelheid waarmee ik in het ziekenhuis was. Dank.

Jolanda Geluk

Beste ambulance personeel, bedankt voor degene die mij woensdag opgehaald hebben bij de Trekpleister in Papendrecht. Het gaat gelukkig weer goed met mij en jullie waren er snel bij nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen 👍Janny Prins

Janny Prins

Beste ambulance broeder heel erg bedankt voor u goede zorg gister rond half 3 werd ík aangereden op de vossenschanslaan in woerden. Ik weet er zelf niet veel meer van maar wil u echt enorm bedanken.❤️

Johan Geelen

Wil jullie even bedanken heb zondag 11 Dec; een hartinfarct gehad en ik was er denk ik niet meer geweest zonder jullie hulp.
Dank je wel TOPPERS
Anneke Straver

Anneke Straver

Weer maar eens bedankt voor de lieve verzorgen
Bij mijn heup uit de kom BE DANKT

Fien Van Dijk- klaasen

Lieve ambulance broeder en zuster,
Op 18 oktober om 10:15 ging het plotseling niet goed met mijn vader van 88. Jullie waren snel aanwezig in Boskoop en hebben mij zo ontzettend lief en goed begeleid tijdens het sterven van mijn vader. Woorden schieten tekort.
Duizendmaal dank, dit maakt de verwerking van het verlies toch wat draaglijker.
Liefs, Jolanda Jonkheid

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid:

Beste Jolanda,

Onze oprechte condoleances bij het verlies van je vader. Bedankt dat je in een zware tijd deze mooie woorden aan ons schenkt. Mede namens onze collega’s van de Ambulancedienst Hollands Midden heel veel sterkte gewenst.

Jolanda Jonkheid