Plaats uw bedankje

De laatste bedankjes

Hieronder kunt u bedankjes lezen die eerder door onze patiënten zijn geplaatst. Wilt u ook een reactie sturen die iedereen mag zien? Klik dan op 'Plaats uw bedankje'. Alvast bedankt voor uw bedankjes!

Beste ambu broeders, ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor het adequate handelen en de snelheid waarmee ik in het ziekenhuis was. Dank.

Jolanda Geluk

Beste ambulance personeel, bedankt voor degene die mij woensdag opgehaald hebben bij de Trekpleister in Papendrecht. Het gaat gelukkig weer goed met mij en jullie waren er snel bij nogmaals hartelijk dank voor de goede zorgen 👍Janny Prins

Janny Prins

Beste ambulance broeder heel erg bedankt voor u goede zorg gister rond half 3 werd ík aangereden op de vossenschanslaan in woerden. Ik weet er zelf niet veel meer van maar wil u echt enorm bedanken.❤️

Johan Geelen

Wil jullie even bedanken heb zondag 11 Dec; een hartinfarct gehad en ik was er denk ik niet meer geweest zonder jullie hulp.
Dank je wel TOPPERS
Anneke Straver

Anneke Straver

Weer maar eens bedankt voor de lieve verzorgen
Bij mijn heup uit de kom BE DANKT

Fien Van Dijk- klaasen

Lieve ambulance broeder en zuster,
Op 18 oktober om 10:15 ging het plotseling niet goed met mijn vader van 88. Jullie waren snel aanwezig in Boskoop en hebben mij zo ontzettend lief en goed begeleid tijdens het sterven van mijn vader. Woorden schieten tekort.
Duizendmaal dank, dit maakt de verwerking van het verlies toch wat draaglijker.
Liefs, Jolanda Jonkheid

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid:

Beste Jolanda,

Onze oprechte condoleances bij het verlies van je vader. Bedankt dat je in een zware tijd deze mooie woorden aan ons schenkt. Mede namens onze collega’s van de Ambulancedienst Hollands Midden heel veel sterkte gewenst.

Jolanda Jonkheid

Wil jullie allemaal bedanken voor de goede
Hulp was een zware op gaven zonder jullie was het niet goed gekomen
BEDANKT

Fien Van Dijk Klaasen

Na een telefoontje naar 112 ging de geoliede organisatie lopen . Een rustige stem die de hulp direct in gang zetten. Bleef aan de lijn en luisterde met toestemming mee toen ik mijn kinderen waarschuwde . De snelheid van het ambulance personeel en het interventie team van Erasmus heeft mijn man en onze vader en opa gered. We hebben hem nog en zijn heel dankbaar. Hij knapt weer op. Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet.

Nel Haaitma-Bakker

Hartelijk dank voor zowel de dokter die kwam als de broeders, jullie waren echte professionals.
Dank voor wat jullie hebben gedaan voor mijn moeder.

Ed Franke

Ik wil een ambulance broeder bedanken. Toen ik een terug val had was hij er voor me. Ik was in paniek maar door zijn steun en lieve woorden was hij er voor me.

Els Weeda