Plaats uw bedankje

De laatste bedankjes

Hieronder kunt u bedankjes lezen die eerder door onze patiënten zijn geplaatst. Wilt u ook een reactie sturen die iedereen mag zien? Klik dan op 'Plaats uw bedankje'. Alvast bedankt voor uw bedankjes!

Weer maar eens bedankt voor de lieve verzorgen
Bij mijn heup uit de kom BE DANKT

Fien Van Dijk- klaasen

Lieve ambulance broeder en zuster,
Op 18 oktober om 10:15 ging het plotseling niet goed met mijn vader van 88. Jullie waren snel aanwezig in Boskoop en hebben mij zo ontzettend lief en goed begeleid tijdens het sterven van mijn vader. Woorden schieten tekort.
Duizendmaal dank, dit maakt de verwerking van het verlies toch wat draaglijker.
Liefs, Jolanda Jonkheid

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid:

Beste Jolanda,

Onze oprechte condoleances bij het verlies van je vader. Bedankt dat je in een zware tijd deze mooie woorden aan ons schenkt. Mede namens onze collega’s van de Ambulancedienst Hollands Midden heel veel sterkte gewenst.

Jolanda Jonkheid

Wil jullie allemaal bedanken voor de goede
Hulp was een zware op gaven zonder jullie was het niet goed gekomen
BEDANKT

Fien Van Dijk Klaasen

Hartelijk dank voor zowel de dokter die kwam als de broeders, jullie waren echte professionals.
Dank voor wat jullie hebben gedaan voor mijn moeder.

Ed Franke

Ik wil een ambulance broeder bedanken. Toen ik een terug val had was hij er voor me. Ik was in paniek maar door zijn steun en lieve woorden was hij er voor me.

Els Weeda

Gister is mijn vriend opgehaald door de ambulance wat een enorme impact heeft gehad op ons dochtertje van nog geen 2 jaar oud. Jullie hebben haar een trauma beertje gegeven en die heeft wonderen verrixht. 1000 maal dank voor de zorgen voor me vriend en ook voor me dochtertje die zo van slag was ❤

M Weug

Lieve mensen, twee keer hebben jullie me gered afgelopen week. Woensdag 14/11 toen ik viel op straat (Lindenhofstraat Noordwijk) en jullie me met spoed naar Alrijne Leiderdorp brachten omdat áls de heup gebroken was die alleen daar met spoed geopereerd kon worden. Geen breuk gelukkig! Wel heel veel pijn wat moet herstellen zonder ingrepen. Dus weer mee terug met manlief zo goed en kwaad als het ging, we hebben gelukkig een auto. Volgende dag weer door jullie gered. Ik kreeg na 12u ‘s nachts mega hevige buikpijn, wist niet dat zoiets bestond, de waarschijnlijk gescheurde pees van dag ervoor was er niks bij, kon ook niet praten want ademen had prioriteit. En opeens stond de kamer thuis weer vol met broeders (dit keer geen zuster erbij, dag ervoor wel), en dan komt het altijd goed weet ik uit mijn talloze andere opnames in het verleden. Jullie brachten me naar het LUMC omdat ik dat wilde en daar ook bekend ben. Het bleek een atypische blindedarmontsteking te zijn, met spoed te opereren. Hij was gesprongen. En nu ben ik na dat hele avontuur gisteren weer thuis gekomen en herstellende. Jullie zijn echt mijn helden in de frontlinie, ook alle andere mensen die me geholpen hebben maar jullie voorop! Mensen die jullie slecht behandelen weten niet hoe belangrijk en geweldig veel betekenis jullie werk heeft. Laat je niet uit het veld slaan hoor, jullie zijn onmisbaar, mijn helden! Duizendmaal dank!! Hopelijk niet tot ziens, groetjes Corrie (58)

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid: 

Beste Corrie, 

Heel hartelijk dank voor de complimenten en mooie woorden! Het bedankje is voor de collega’s van de Ambulancedienst Hollands Midden, maar het mag hier natuurlijk gewoon blijven staan. Een spoedig herstel gewenst!

Corrie Kuster

Graag wil ik de mensen danken die mij 7 aug, om 18.30u, buiten bewustzijn met gebroken rib en serieuze hoofdwond, hebben afgevoerd naar het Leyweg Ziekenhuis in Den Haag.
De enorm rustige en duidelijke stem van de mevrouw staat mij goed bij. Dat gaf mij een heel veilig gevoel. Haar stem was mijn reddingsboei.

Naschrift Ambulancedienst Zuid-Holland Zuid: 

Beste Babette, 

Wat fijn dat je in deze nare situatie toch een positieve ervaring had dankzij onze collega’s van de Ambulancedienst Haaglanden. Het bedankje aan hen laten we hier gewoon staan, we doen het immers samen. Een spoedig herstel gewenst!

Babette van Hoeven

In de middag van 15 Juli,omstreeks 15:30 u. heeft de doktersassistente besloten om voor mij de ambulance te laten komen van wege hartklachten . Deze was snel ter plaatse aan de Zinkweg in OBL . Daarna ging het razendsnel met apparatuur, plakkers en wat niet al . Resultaat, opname Ikazia . Ben inmiddels weer thuis .
Ambu-team , bedankt voor de snelle en uiterst professionele manier van werken en beoordelen.

F C Bakker

Ik wil m’n dank uitbrengen naar alle medewerkers van de ambulancedienst. Door mijn coronair spasmen word ik helaas erg vaak opgehaald ( soms wel meerdere malen per maand)voor controle op de spoedeisende hulp. Soms heb ik een schaamtegevoel hoe vaak het nodig is, maar jullie zijn stuk voor stuk zo meelevend en proberen het mij steeds zo aangenaam mogelijk te maken. Het lijkt vanzelfsprekend, maar ik vind t zo bijzonder hoe jullie ons bijstaan en meezoeken naar oplossingen. ONTZETTEND BEDANKT ☺️ ☺️☺️.
Groeten Ron Bastiaansen.

Ron Bastiaansen