We zijn Beste Werkgever in onze branche!

We zijn er trots op dat we ons Beste Werkgever 2019/2020 in onze branche mogen noemen. We ontvingen dit predicaat van onze eigen medewerkers!

Zij bezorgden ons in het medewerkertevredenheidsonderzoek van Effectory en Intermediair het maximaal haalbare aantal van drie sterren. Deze score krijgt je wanneer de tevredenheid minstens een half punt boven het branchegemiddelde ligt. In onze sector behaalt alleen Kijlstra Ambulancezorg eenzelfde score in dit onderzoek.

We komen er ook nog eens beter uit dan drie jaar geleden tijdens hetzelfde onderzoek. Op bevlogenheid, betrokkenheid en tevredenheid scoren we nu een 8 of hoger. De Top-3 ‘trotspunten’ die onze medewerkers benoemen zijn samenwerking, ontwikkeling en visie & doelen. Verbetering is nog haalbaar op de onderdelen rooster, communicatie en werkdruk. We werken daar hard aan.

Maar, als je maar liefst een 8,9 behaalt op de vraag of collega’s graag bij ons willen blijven werken, dan mag je daar best even bij stilstaan, vinden we! Graag voegen we daar nog aan toe dat onze werkGEVERtevredenheid minstens zo hoog is. We maken onze dienst immers sámen tot de fijne en geoliede organisatie die het is. Hulde aan iedereen dus en op naar een volgend mooi jaar!