‘Cycling for Brains’ is terug met mooi bedrag op zak

Ze zijn er weer! Na een monstertocht van 1100 kilometer door Nederland op de fiets, keerden onze collega’s vanavond veilig terug in Zwijndrecht. Moe, trots, voldaan en een (h)echt team geworden. En bovendien met 3921 euro op zak, de voorlopige opbrengst voor de Hersenstichting. Daar komt nog meer bij aan toegezegde donaties. Met applaus en bloemen werden ze binnengehaald door familieleden en collega’s.

De actie ‘Cycling for Brains’ deed achttien ambulanceregio’s aan, die medewerking hadden toegezegd en intern geld hadden opgehaald. Ook het publiek onderweg doneerde spontaan. Alleen gisteren moesten de wielrenners de eerste helft van de vierde etappe overslaan, omdat het door storm en slagregens te onveilig was om op de pedalen te gaan. Vandaag fietste het team vanuit Friesland over de Afsluitdijk door Amsterdam en Rotterdam terug naar het thuishonk.

Wij zijn enorm trots op onze kanjers!

Veel dank aan de sponsors die de tocht mede mogelijk maakten, zodat de opbrengst helemaal naar de Hersenstichting kan: Vandeputte Medical, CityGIS, Garsthagen Woning en Projectstoffering, Intus Workforce Solutions, van Dongen installateurs, Van Wijngaarden elektrotechniek b.v., Beatrixziekenhuis Gorinchem, Albert Schweitzer ziekenhuis, Stayokay Gorssel/Arnhem/Heeg, Harba Lorifa – Bosherberg & Hostel, AmbulanceZorg Rotterdam-Rijnmond Bios Groep, Van Der Valk Hotel Harderwijk, NGPC, Ventinova, Donuts+Bagels en Anflema Catering & Partyservice.